Vognmandsforretning Th. Rasmussen & Søn A/S | Forside
Th. Rasmussen & Søn A/S
Th. Rasmussen - pålidelig & præcis transport

 

Th. Rasmussen & Søn A/S fragter gods. Fra Gedser til Skagen, fra Grindsted til Skåne - i hele det "gamle" Danmark siden 1935 - altså i mere end 75 år. Nu med 3. generation ved "rattet".

Markedet for transport er vokset markant i de mange år, så vi har mange kolleger og vi er stort set alle gode til selve transportopgaven, at få varerne kørt fra A til B, endda til en fornuftig og rimelig pris.

Det kan være vanskeligt for kunder, at vælge den ene leverandør og samarbejdspartner frem for den anden. Hos Th. Rasmussen ved, vi at det er faktorer som hastighed, præcision, fleksibilitet, ordholdenhed og pålidelighed, som giver kunden den gode oplevelse. Derfor har vi i alle årene bestræbt os på, at blive bedre på disse områder og vi gør det fremdeles hver dag.

Selv er vi i perioden vokset til at være en virksomhed med 40 medarbejdere og lige så mange kørende enheder. Så vi har grund til at formode, at vi har gjort noget rigtigt undervejs.

Vi er til for de kunder som allerede kender os og samarbejder med os og som forhåbentlig kan bekræfte de egenskaber vi hér tillægger os. Og vi er til for de nye kunder som vi gerne vil i dialog med og give tilbud på et samarbejde. Et samarbejde som de ikke vil fortryde.

Velkommen hos Th. Rasmussen & Søn A/S - din pålidelige transportpartner.

Kontakt os på telefon:

Telefon +45 45 81 08 83
Telefon +45 70 25 25 21
Vi er der for kunderne

Derfor bestræber vi os på, at afstanden til vore medarbejdere på kontor, værksted og i bilerne er kort.

Vore telefoner og vore døre er åbne og vi er tilgængelige både fysisk og mentalt. Vi lytter til vore kunder og sætter os ind i deres individuelle behov og vi gør vort allerbedste, for at løse netop den enkelte opgave tilfredsstillende.
Se under nyheder

Læs mere om vores
specialer

Vi søger december 2018

Mekaniker til vort værksted

Erfaren kranchauffør med min. kran D til trælastkørsel


se under "ledige jobs"


 

Th. Rasmussen & Søn A/S | Holmensvej 26 | DK-3600 Frederikssund | th@th-r.dk | www.th-r.dk | Tel. +45 45 81 08 83 | CVR 32068278 NHL cms